fbpx
Сьогодні
12:23 28 Тра 2022

Російські окупанти два дні поспіль обстрілюють Мерефу на Харківщині

Фото: Харківська обласна прокуратура

Російські загарбники два дні поспіль обстрілюють ракетами місто Мерефа в Харківській області

Про це Суспільному 28 травня повідомив голова Мереф'янської громади Веніамін Сітов.

Як зазначив очільник, унаслідок обстрілів знищена електропідстанція.

"Вчора три прильоти, сьогодні вночі — два прильоти. Влучили на приватну територію, знищили електропідстанцію, яка працювала на сонячних батареях", сказав Сітов.

На щасті, зі слів Сітова, загиблих або поранених немає.

Після попередніх влучань у місті відновили світло в приватних та багатоквартирних будинках. Зараз усі жителі міста отримують електроенергію.

Нагадаємо, що російські війська 27 травня обстріляли населені пункти Дергачівської громади. Внаслідок обстрілів одна людина загинула, одна — поранена. Також одна людина дістала поранення від обстрілів Балаклії.

Як повідомляла Рубрика, 27 травня загарбники стріляли по житлових кварталах Харкова з великокаліберних гармат "Піон" і РСЗВ.

Ворог обстріляв 26 травня Шевченківський і Київський райони Харкова, так званий район Павлове Поле, що прилягає до центру. Станом на 23.00 повідомлялося про дев'ятьох загиблих і 19 поранених, серед яких – 9-річна дитина.

Згодом голова Нацполіції Ігор Клименко повідомив, що серед загиблих – 5-місячне немовля та його батько. Малюка з рук чоловіка вибуховою хвилею відкинуло вгору на дах під'їзду, де тіло виявили поліцейські.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: