fbpx
Сьогодні
13:00 28 Тра 2022

П'ятого президента України Порошенка не випустили у відрядження з країни: Не зчитувався QR-код

П'ятому президенту України лідеру "Європейської солідарності" Петру Порошенку прикордонники відмовили у перетині українського кордону

Про це повідомили співрозмовники УП в Державній прикордонній службі.

Як зазначають, підставою відмови у виїзді Петру Порошенку прикордонники назвали проблему з підтвердженням дійсності дозвільного документу.

За даними джерел УП о 21.50 в пункт пропуску "Рава-Руська" на Львівщині прибув Порошенко, який є членом комітету Верховної Ради з питань інтеграції України до Європейського союзу.

З ним були ще 5 людей, які його супроводжували.

Під час проходження паспортного контролю він надав копію розпорядження голови Верховної Ради Руслана Стефанчука про відрядження Постійної делегації ВРУ у Парламенській асамблеї НАТО та працівника апарату ВРУ до Литовської Республіки для участі у весняній сесії ПА НАТО.

Водночас, як зазначає співрозмовник УП, в ході перевірки цього документу виявилося не можливим встановити його дійсність: не зчитувався QR – код.

За даними УП, Порошенку та його оточенню роз'яснили, що у зв'язку з вищезазначеним вони не можуть перетнути державний кордон.

О 23.50 експрезидент та люди, якій його супроводжували, повернулись на територію України.

Нагадаємо, що 27 травня стало відомо, що Петро Порошенко пізно ввечері прибув у пункт перетину державного кордону на Львівщині. У його команді повідомили, що нардеп їде у відрядження.

"Євросолідарність" назвала не пропуск свого лідера через кордон "ганебною історією на замовлення чинної влади".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: