fbpx
Сьогодні
21:27 16 Тра 2022

Захисники Маріуполя виконали наказ та дали змогу українській армії перегрупуватися, — заява полку "Азов"

English version here

Захисники Маріуполя виконали наказ, 82 дні відтягували переважаючі сили противника на себе та дали змогу українській армії перегрупуватися.

Про це йдеться у заяві полку "Азов".

"Захисники Маріуполя виконали наказ, не зважаючи на всі труднощі, 82 дні відтягували переважаючі сили противника на себе та дали змогу українській армії перегрупуватися, підготувати більше особового складу та отримати велику кількість озброєння від країн-партнерів", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що жодне озброєння не буде працювати без професійно підготованих військовослужбовців, що робить їх найціннішим елементом армії.

"Задля збереження життів увесь Маріупольський гарнізон виконує затверджене рішення вищого військового командування та сподівається на підтримку українського народу", – повідомляє полк "Азов".

Окрім того, командир полку "Азов" підполковник Денис Прокопенко записав відеозвернення в якому заявив, що на війні немає повністю безпечних плані та операцій, завжди є ризики.

"Ти завжди ризикуєш, головне усвідомити чи прораховані всі ризики, чи пропрацьований план Б, чи віддався ти повністю цьому плану, який повинен поєднувати в собі виконання поставленої задачі та максимальне збереження життя та здоров'я особового складу. Можливо саме тому війна – це мистецтво, а не наука, коли ти виконав поставлену задачу та зберіг максимальну кількість особового складу. Це і є вища планка управління військами, тим більше коли твоє рішення затверджено вищим військовим керівництвом. Слава Україні", – сказав Прокопенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: