fbpx
Сьогодні
20:53 16 Тра 2022

У міськраді Маріуполя заявили, що на Азовсталі вже загинуло 15 молодих жінок

Фото:Телеграм "Азова"

У міськраді Маріуполя заявили, що на Азовсталі вже загинуло 15 молодих жінок, молоді сім'ї також гинуть у стінах заводу під обстрілами рашистів.

Про це повідомляє Східний Варіант з посиланням на повідомлення міськради Маріуполя.

На Азовсталі гинуть молоді українські сім'ї. Вже більше двох місяців українські захисники тримають оборону периметру Азовсталі.

На підприємстві військові перебувають цілими сім'ями. Вони разом захищають, разом підтримують один одного і разом, нажаль, гинуть. Світ має зробити все для того, щоб врятувати наших героїв.

«На Азовсталі вже загинуло 15 молодих жінок – військових, медичних працівників. Це трагедія для всього українського народу. Це кращі з нас, справжні герої. Ми маємо зробити все для їх порятунку. У минулу суботу депутати Маріупольської міської ради звернулися до МЗС України з проханням задіяти всі міжнародні інструменти для порятунку українських захисників та проведення операції extraction. Будемо боротися за життя наших військових, як і вони борються за наше місто», – мер Маріуполя Вадим Бойченко.

На відео то, як зараз виглядає ситуація на Азовсталі. Окупанти продовжують скидати надважкі бомби. Це потрібно зупинити. Потрібно врятувати наших захисників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: