fbpx
Сьогодні
Відео 15:08 15 Тра 2022

Оборонці "Азовсталі" готуються до останнього бою, бо не вірять у дипломатію, - дружини захисників

Фото:Телеграм "Азова"

Українські захисники "Азовсталі" у Маріуполі готуються до останнього бою, бо не вірять у дипломатію

Про це на пресконференції сказала дружина бійця полку "Азов" Юлія Федосюк.

"Вони майже не виходять на поверхню, лише щоб знайти їжу та воду. Настрої песимістичні, бо надії на порятунок майже немає. Готуються до останнього бою, бо не вірять у дипломатію", сказала вона.

До того ж жінки наголошують, що вірять українській владі та міжнародній спільноті, які докладають максимум зусиль, щоб врятувати військових з маріупольської "Азовсталі".

Дружини героїв також наголошують, що "пораненим захисникам "Азовсталі" ампутують кінцівки без знеболювальних, просто ріжуть наживо".

Жінки також повідомлили про те, що "евакуацією цивільних з "Азовсталі" займалися виключно азовці. Усіх інших росіяни не пропускали".

Варто зазначити, що місто, яке наразі зруйноване на 95%, перебуває у блокаді російських окупантів від 1 березня, але взяти Маріуполь повністю під контроль ворогу не вдається. 

Як повідомляла Рубрика, російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати "Азовсталь" всім, чим можуть: скинули запалювальні бомби.

"Маріуполь. Азовсталь. Знову – з неба, моря, землі.

Вчора окупанти вперше застосували проти Захисників Маріуполя запалювальні або фосфорні бомби (висновок залишимо спеціалістам).

Самі окупанти стверджують, що було застосовано запалювальні снаряди 9М22С з термітними шарами. Температура горіння біля 2-2,5 тисячі градусів за Цельсієм. Горіння зупинити майже неможливо", зазначив радник мера у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: