fbpx
Сьогодні
20:14 05 Тра 2022

путін вибачився за антисемітські висловлювання свого міністра лаврова

Фото Reuters

Прем'єр-міністрові Ізраїля Нафталі Бенету зателефонував російський президент володимир путін і перепросив за антисемітські висловлювання свого міністра лаврова, але в кремлі забули про цей момент.

Про це повідомляє пресслужба ізраїльського прем'єр-міністра, пресреліз Кремля, російська пропагандистська служба "РИА новости" з посиланням на речника кремля Дмитра Пєскова.

"Сторони обговорили висловлювання російського міністра закордонних справ сергія лаврова. Прем'єр-міністр прийняв вибачення президента путіна за слова Лаврова і подякував за його ставлення до єврейського народу і пам'ять про Голокост", – зазначили у канцелярії Бенета.

У пресслужбі кремля оминули увагою момент щодо вибачення путіна.

Натомість там присвятили окремий абзац про вбивство німецькими нацистами 6 мільйонів євреїв під час Другої світової війни та наголосили на необхідності визнання ключового внеску в перемогу над нацизмом радянської армії.

Сторони обговорили евакуацію цивільного населення з території "Азовсталі" в Маріуполі. Тоді як у кремлі кажуть, що сторони обговорили успіх евакуації цивільного населення під проводом ООН і МКЧХ, у пресслужбі Бенета вказано, що прем'єр-міністр передав президенту путіну прохання дозволити безпечний вихід решти цивільних осіб із бункерів меткомбінату.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: