fbpx
Сьогодні
15:34 03 Тра 2022

За спільні ідеали і спільне майбутнє: Зеленський подякував Джонсону і Британії за допомогу Україні

English version here

Фото: ОПУ

Президент Володимир Зеленський подякував Прем'єр-міністру Борису Джонсону та Великій Британії за підтримку й допомогу нашій державі

Про це інформує Рубрика, посилаючись на пресслужбу ОПУ.

"Насамперед я хочу подякувати лідеру Великої Британії Борису Джонсону та всьому народу Сполученого Королівства. За слова, які ми чуємо. За дії, які ми бачимо. За підтримку, яку ми відчуваємо. За допомогу, яку ми реально отримуємо. За перемогу, яку ми разом точно здобудемо!", зазначив Зеленський.

"24 лютого ми довели: наше партнерство – не на папері. Наше партнерство – на полі битви. За спільні ідеали і спільне майбутнє", наголосив президент.

"Ці майже десять тижнів довели: не страшно, коли проти тебе такий злий ворог, якщо поруч із тобою – такий добрий друг. Такий, як Велика Британія. І лідер Борис Джонсон", підкреслив Глава країни.

Президент Володимир Зеленський також окремо звернувся до українського парламенту.

Як повідомляла Рубрика, у вівторок, 3 травня, перед депутатами Верховної Ради виступив голова британського уряду Борис Джонсон.

"Ближчими тижнями ми надішлемо вам Brimstone, це протикорабельні ракетні системи, а також броньовані машини, щоб евакуювати людей із захоплених територій і загрозливих ділянок… Ми маємо новий пакет підтримки на 300 млн фунтів стерлінгів", сказав Джонсон.

Прем'єр Британії підкреслив, що він прагне зміцнити Україну такою мірою, щоб ніхто ніколи не насмілився зазіхати на неї.

Він висловив упевненість, що Україна переможе у війні, а історії про її звитягу переповідатимуть з покоління до покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: