fbpx
Сьогодні
14:00 25 Кві 2022

Airbnb анонсував партнерські програми щодо розміщення 100 тис. українських біженців

English version here

Онлайн-сервіс з пошуку та оренди житла повідомив про низку нових партнерств із благодійними організаціями, щоб запропонувати безкоштовне тимчасове житло для вимушено переселених людей з України

Про це пише shorttermrentalz.com. 

Компанія Airbnb повідомила, що вона співпрацює з організаціями Global Empowerment Mission, EURORDIS та Planting Peace, також продовжили партнерські відносини з Refugees Welcome Italia та Rescate в Італії, Red Acoge та Diaconía Madrid в Іспанії та Bienvenida в Німеччині, щоб запропонувати житло біженцям.

Інші партнерські відносини з Airbnb.org для надання безкоштовного короткострокового житла по всій Європі, про які повідомляли раніше, включають Міжнародну організацію з міграції, HIAS, Nova Ukraine та Save the Children Sweden. Також вони співпрацюють з урядом Німеччини та федеральним урядом у Сполучених Штатах. Останній заявив, що зможе прийняти до 100 000 біженців.

Видання повідомляє, що станом на 25 квітня некомерційна організація допомогла майже 11 тисячам людей отримати тимчасове житло в Європі.

Майкл Каппоні, президент Global Empowerment Mission, сказав: "Ми дуже вдячні за наше партнерство з Airbnb.org у цій трагічній ситуації в Україні. Завдяки цій неймовірній програмі GemBstrong вже зміг розмістити 1257 людей у ​​комфортних будинках".

EURORDIS – це неурядовий альянс організацій пацієнтів, який представляє 995 організацій для пацієнтів з рідкісними захворюваннями в 74 країнах. За підтримки Airbnb.org він координуватиме роботу зі спільнотою постачальників медичних послуг, щоб допомогти пацієнтам із широким спектром рідкісних захворювань, які виїжджають з України.

Airbnb.org додав, що понад 33 000 людей зареєструвалися, щоб запропонувати свої будинки біженцям через програму, у тому числі понад 20 000 у Європі та близько 7 000 у Сполучених Штатах.

Крім того, співзасновники Airbnb пообіцяли пожертвувати до 10 мільйонів доларів на ініціативу компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: