fbpx
Сьогодні
Аудіо 14:52 23 Кві 2022

У СБУ повідомили про можливе посилення ворожих обстрілів на Великдень: загарбники пишуть на снарядах "Христос Воскрес!"

Загарбники планують на Великдень посилити обстріли мирного населення та українських військових і пишуть "Христос Воскрес!" на снарядах

Про це свідчать нові телефонні розмови російських вояків, які перехопила СБУ, передає Рубрика.

"Наші пацани пасхалки хохлам готують. Танкісти на снарядах пишуть "Христос воскрес!" Розважаємось як можем", розповідає окупант своїй дружині.

Проте коли мова заходить про справи у його підрозділі, який стоїть у Миколаївській області, тон агресора змінюється. він зазначив, що з 19 людей у його взводі залишилося лише 7, решта вбиті або втекли.

"Тут нікого не додають. Навпаки – всі їдуть! Кого нам додавати? Тут усі біжать! У нас із бригади звільнилося вже 600 людей… Тут залишилися лише найстійкіші та алкаші", наголошує загарбник.

"Це ж якраз ідеальний контингент для захисту "руZZкого міра". Але наші військові зроблять усе можливе, аби й ці рештки ворожої бригади "розформувалися" якомога швидше", резюмували у СБУ.

Нагадаємо, що раніше міністр оборони України Олексій Резніков пообіцяв на Великдень гарні "пасочки" для ворога.

Як зазначив він, "пасочки" щодня везуть через кордон спеціальними конвоями, завтра очікуються "нові пасочки для ЗСУ, які їх дуже вдало використають проти ворога".

Як повідомляла Рубрика, українські захисники з 24 лютого по 23 квітня ліквідували близько 21 600 російських військових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: