fbpx
Сьогодні
22:05 26 Бер 2022

Російський окупант вистрілив в обличчя 11-річній дівчинці з Маріуполя

English version here

Коли почалися бомбардування Маріуполя, мама взяла дівчинку, і на машині виїхала з міста, щоб врятуватися від російських обстрілів. Дитину окупант рф підстрелив на блокпосту, при евакуації.

На одному з блокпостів у Запорізькій області російський військовий вистрілив в обличчя 11-річній дівчинці, яку мама вивозила з Маріуполя, повідомляється в репортажі CNN з лікарні Запоріжжя.

До війни Мілена (так звуть дівчинку) займалася гімнастикою і танцями. Коли почалися бомбардування Маріуполя, її мама взяла дівчинку і на машині виїхала з міста, щоб врятуватися від російських обстрілів.

Вони проїжджали безліч блокпостів окупантів, і на одному з них у місті Василівка Запорізької області російський військовий відкрив вогонь по машині і вистрілив у дитину.

Мама Мілени розповідає, що водій зупинився, їх змусили відчинити двері і зажадали вийти з машини, піднявши руки. І тоді вона побачила, що сталося з дівчинкою. Їх відправили в лікарню в окупований Токмак, але потім перевезли в лікарню Запоріжжя.

У Мілени куля пройшла через щелепу і травмувала корінь язика. За словами лікарів, стан дівчинки стабілізувався і вона одужує, але її психологічне самопочуття важке, вона часто плаче, боїться різних звуків.

За останній час до цієї лікарні надійшло 9 поранених дітей.

"Різні пошкодження, різні травми. Це травми голови, травматичні ампутації, кульові поранення", – каже лікар-анестезіолог Іван Анікін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: