fbpx
Сьогодні
16:08 18 Бер 2022

Зеленський: російські ракети не впадуть від дробовиків, якими дехто намагається підмінити корисні поставки

English version here

Фото: ОПУ

Україні недостатньо бойової авіації, щоб знищувати всі ракети, які запускають по нас окупанти.

Про це розповів під час чергового відеозвернення президент України Володимир Зеленський.

"Російські війська продовжили підлі обстріли наших мирних міст і наших громад. Львів, Київ та область, Житомирщина, Сумщина, Харків та область, Чернігів, міста Донбасу, Сєверодонецьк, Краматорськ, наш Маріуполь, всюди ракетні удари, авіаудари, ракетні бомби скільки можемо, настільки збиваємо російські ракети, знищуємо їх літаки та гелікоптери.

І це при тому, що ми поки не маємо адекватної протиракетної зброї, передової зброї. Нам недостатньо бойової авіації.

Але в нас є мета чесна і справедлива – захистити наших людей, нашу державу. Безперечно, що будемо й надалі робити все, що можемо, будемо ще гучніше нагадувати деяким західним лідерам, що це буде моральною поразкою для них, знищенням їхнього престиж, якщо Україна не отримає передової зброї, Яка реально врятує життя тисяч наших людей. Російські ракети не впадуть від дробовиків, якими дехто намагається підмінити корисні поставки", – сказав Володимир Зеленський.

Також Зеленський заявив, що росія заплатить за напад на Україну. Федерація знищить усе, чого її суспільство досягло за минулі 25 років і поверне країну у "лихі 90-ті".

"І повернуться туди, звідки почали колись підніматися, – як то кажуть, у "лихі 90-ті". Тільки вже без свободи, без креативного бажання мільйонів людей працювати заради розвитку своєї держави. Такою буде для Росії ціна війни проти України. Це для них буде падінням, болючим падінням. І вони це відчують навіть попри "опіум для народу" від телевізійних пропагандистів. Несправедлива та агресивна війна завжди має високу ціну для агресора", – заявив Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: