fbpx
Сьогодні
14:30 15 Бер 2022

Ексрегіонал Царьов заявив, що нібито зараз знаходиться в Бородянці, і в Україні з першої години війни

Обвинувачений у державній зраді та оголошений у розшук колишній нардеп від "Партії регіонів" Олег Царьов заявив, що "з перших днів війни" перебуває в Україні

Про своє місцезнаходження Царьов написав у Telegram, пише УП.

Як зазначив, він нині нібито доставив гуманітарну допомогу від окупантів у м. Бородянка під Києвом.

Ексрегіонал 15 березня виклав відео, на якому він дає інтерв'ю російському пропагандистському каналу RT.

З його слів, він перебуває у Бородянці.

"Ми тут з першого дня війни. Можна сказати, з першої години. Надаємо гуманітарну допомогу, спілкуємося з місцевими мешканцями. На жаль, у багатьох населених пунктах місцева влада кинула жителів. Більшість населених пунктів, де нині перебувають російські війська, безпечні. Люди потребують допомоги. Нема електроенергії, води. Хочеться допомоги від МНС. Ми розраховуємо, що Росія направить якісь команди, бо ми своїми силами не впораємося", розповідає ексдепутат.

За кілька годин до нападу Росії на Україну державний зрадник написав у Telegram "про неминучість денацифікації України" і про те, що він "зробить усе для цього".

Рано-вранці 24 лютого, фактично одночасно з нападом Росії на Україну, Царьов написав, що "як і обіцяв, операція з денацифікації почалася". Він також повідомив, що "вже перебуває в Україні" і що "Київ звільнять від фашистів".

Увечері 24 лютого Царьов повідомив усім, що дзвонив своїй "українській дружині", і що вона дорікнула йому, що "довго возяться там, бо ж за 6 годин мали закінчити".

З 27 лютого до 7 березня Царьов не писав у Telegram нібито з міркувань безпеки, бо нібито якісь "неонацисти ведуть за ним справжнє полювання".

Згодом він таки написав і порівняв кожен свій вихід в інтернет з "сюжетом книжки про піонерів-героїв".

13 березня Царьов написав, що "все йде не так швидко, як хотілось би", але нібито "за планом".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: