fbpx
Сьогодні
Відео 11:21 19 Лют 2022

На всій території України Збройні Сили вдосконалюють спроможності оборони

Фото: ООС

На визначених військових полігонах на всій території держави, в умовах максимально наближених до бойових, тривають заходи підготовки військових частин та підрозділів до виконання завдань за призначенням

Про це інформує відділ звʹязків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України, пише Рубрика.

Як зазначається у повідомленні, "на визначених військових полігонах на всій території держави, в умовах максимально наближених до бойових, тривають заходи підготовки військових частин та підрозділів до виконання завдань за призначенням".

навчання ЗСУ

Фото: ООС

За словами командувача об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, всі сплановані тренування та навчання мають на меті підвищити рівень професійної підготовки особового складу.

навчання ЗСУ

Фото: ООС

А також відпрацювати взаємодію з підрозділами як національних Збройних Сил, так й інших складових сил оборони та безпеки держави.

навчання ЗСУ

Фото: ООС

"Насамперед, підрозділи вдосконалюють спроможності оборони, протиповітряного прикриття підрозділів, військових об'єктів і об'єктів цивільної інфраструктури, дій протидесантних та протитанкових резервів, а також вогневого ураження умовного противника", наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Він додав, що командири всіх ланок вчаться:

  • швидко приймати рішення за обстановкою, що склалась,
  • думати нестандартно,
  • керувати підлеглими, покладаючись на здобутий бойовий досвід, упереджуючи противника.

"Відмічаю, що весь без виключення особовий склад виконує завдання, вкладаючись у визначені терміни, а також показує належний рівень навченості та злагодженості", підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Слід зазначити, що нині всі війська та сили, що підпорядковані Командуванню об'єднаних сил ЗС України продовжують підготовку відповідно до спланованих заходів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: