fbpx
Сьогодні
19:02 18 Лют 2022

Путін доручив видати "біженцям" по 10 тисяч рублів, — Пєсков

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв звернувся до президента РФ Володимира Путіна з проханням надати області екстрену допомогу лінією федерального центру у зв'язку з "непередбаченим великим напливом біженців".

Про це повідомив речник глави держави Дмитро Пєсков, передає УНН.

"Путін переговорив телефоном з головою МНС Олександром Чупріяном і доручив йому терміново вилетіти в Ростовську область для організації на місці робіт зі створення умов для розміщення, забезпечення гарячим харчуванням і всім необхідним, включаючи медичну допомогу", – сказав представник Кремля.

"Також президент РФ доручив уряду Росії терміново забезпечити виплату кожному біженцю, що прибуває в область з Донбасу, в 10 тис. рублів", – додав прессекретар.

Нагадаємо, окупанти в ОРЛО оголосили евакуацію населення до Росії.

Раніше таку заяву зробив ватажок "ДНР" Денис Пушилін.

Варто зазначити, що міністр оборони України закликав жителів тимчасово окупованих регіонів України не вірити пропагандистським тезам Кремля про "український наступ": наша армія лише обороняється.

Раніше Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний повідомив, що окупаційні війська в ОРДЛО готують евакуацію місцевих жителів, і попередив про можливі нові провокації бойовиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: