fbpx
Сьогодні
21:42 20 Гру 2021

В прифронтових громадах Донеччини та Луганщини встановлюють альтернативні джерела енергії

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України продовжує роботу із забезпечення прифронтових територій Донецької та Луганської областей альтернативними джерелами енергії.

Це спільний проект із НАК «Нафтогаз».

Упродовж 2021 року виконали план з енергетичної модернізації 64 об'єктів у Луганській та Донецькій областях.
Реалізація програми передбачала встановлення стовпів вуличного освітлення, зупинок, лавок з фотоелектричними панелями та розетками для зарядки засобів стільникового зв'язку.

сонячні батареї

Крім того, у рамках проекту встановлено покрівельні сонячні електростанції на 6 лікарських закладах. А також на 12 об'єктах соціально-культурного призначення, 19 об'єктах інфраструктури, у сервісних зонах контрольних пунктів в'їзду-виїзду.
Автономні вуличні ліхтарі є економною альтернативою традиційному освітленню. Вони не вимагають витрат енергоносіїв та мають тривалий термін експлуатації.

Зазначимо, що забезпечення автономними освітлювальними установками населених пунктів, які розташовані в безпосередній близькості від лінії розмежування – один із пріоритетних напрямків спільної діяльності Мінреінтеграції з органами виконавчої влади Донецької та Луганської областей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: