fbpx
Сьогодні
21:15 19 Гру 2021

У Нідерландах створили зимову куртку з переробленої пачки чипсів

Бренд Lay's створив у Нідерландах і Бельгії зимові куртки, використавши для цього чипси та перероблені пачки з-під них.

Одяг створили в межах конкурсів на найкращий смак чипсів. Кампанія Iconic Restaurant Flavors стартувала в квітні в Бельгії та Нідерландах.

Для неї Lay's створив снеки зі смаками їжі популярних закладів швидкого харчування: Teriyaki від Subway, Original Recipe Chicken від KFC і Margherita від Pizza Hut.

За умовами конкурсу, Lay's мав додати до своєї основної лінійки смаків той смак, що переможе.

У підсумку чипсами з переможними смаками Subway Teriyaki у Нідерландах і Pizza Hut Margherita в Бельгії наповнили спеціально виготовлені зимові куртки Crispy Puffer Jacket.

Сам матеріал для одягу створили з перероблених фірмових пачок Lay's.

Куртку створили в партнерстві з агенцією Fitzroy й амстердамським модним лейблом XPLCT.

Міша Шройдер із Fitzroy говорить, що ідея виготовити такий пуховик народилася під час мозкового штурму на етапі визначення переможця конкурсу: "Ми ламали мізки, намагаючись зрозуміти, як розкрити аромат і смак, який стояв на полицях майже цілий рік. Ця робота не могла бути про те, що інші два варіанти програли. Тому нам довелося придумати новий контекст, у якому представити переможний смак".

Такі куртки можна виграти в Нідерландах і Бельгії. А для тих, кому фортуна не всміхнеться, створили спеціальний AR-фільтр у Snapchat — за допомогою нього можна віруально приміряти незвичайний пуховик.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: