fbpx
Сьогодні
08:55 28 Лис 2021

Вибух у будинку в Новій Одесі: з-під завалів дістали ще одне тіло

Фото ДСНС

У місті Нова Одеса Миколаївської області, де зранку 27 листопада стався вибух у п'ятиповерховому житловому будинку, рятувальники дістали з-під завалів ще одне тіло. Наразі відомо про двох загиблих та трьох постраждалих. З будинку евакуювали 54 людини.

Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Так, перше тіло витягли з-під завалів будинку 27 листопада о 16:46, друге ㅡ о 23:25. У поліції повідомляли, що після деблокування тіла однієї людини, рятувальники шукали під завалами ще двох.

Троє людей унаслідок вибуху постраждало: двоє ㅡ у шоковому стані (після обстеження від госпіталізації відмовились), ще одна людина отримала перелом передпліччя та була госпіталізована.

Всього з будинку евакуювали 54 людини. Рятувальники продовжують працювати ввечері та вночі. Підрозділи ДСНС із залученням важкої інженерної техніки (2 крани) та кінологічної групи здійснюють демонтаж зруйнованих елементів конструкцій будинку шукають можливих заблокованих людей.

Усього для роботи на місці залучили 211 людей та 44 одиниці техніки.

Місцева влада займається розселенням мешканців з пошкодженої багатоповерхівки. З 30 відселених квартир будинку, лише один житель виявив бажання посилитися в готелі, всі інші тимчасово будуть перебувати у родичів та знайомих.

На місці працює штаб з ліквідації наслідків події та оперативна група ГУ ДСНС в Миколаївській області.

У Миколаївській ОДА повідомили, що на місці також працюватимуть представники поліції, які будуть чергувати всю ніч для забезпечення громадського порядку на території житлового будинку.

У Новоодеській міськраді 28 листопада збереться штаб із ліквідації надзвичайної ситуації, де будуть визначатися збитки та подальша робота з пошкодженою будівлею.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: