fbpx
Сьогодні
14:13 28 Лис 2021

Захист українського кордону з Білоруссю: силовики провели навчання у межах спецоперації "Полісся"

English version here

Фото ДПСУ

На Чернігівщині в межах спеціальної операції «Полісся» прикордонники із залученням резервів провели спільне штабне тренування.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Як зазначається, задіяні в операції сили і засоби одночасно вибули на чотири різні ділянки кордону, де відпрацювали злагодженість підрозділів під час посиленої охорони державного кордону.

«Головне завдання виконано повною мірою. Ми у складі сил посилення відпрацювали та набули необхідних навичок щодо дій у ході реагування на різкі зміни обстановки», – зазначив начальник прикордонного загону Олександр Чорний.

Біля кордону з Білоруссю силовики провели навчання у межах спецоперації «Полісся»

Фото ДПСУ

Як повідомлялося, 23 листопада на кордоні з Республікою Білорусь розпочалася активна фаза спеціальної прикордонної операції «Полісся». Вона координується ДПСУ та проводиться спільно з силами Національної гвардії, поліції, ЗСУ та іншими задіяними резервами з метою недопущення міграційної кризи та протидії протиправній діяльності.

25 листопада в Житомирській області в межах спецоперації "Полісся" відбулися тренування щодо забезпечення правопорядку в разі ускладнення оперативної обстановки на кордоні з Республікою Білорусь.

Біля кордону з Білоруссю силовики провели навчання у межах спецоперації «Полісся»

Фото ДПСУ

Режим Олександра Лукашенка після санкцій з боку Євросоюзу спровокував міграційну кризу на кордонах Білорусі з Литвою, Латвією та Польщею. Мігранти з Іраку, Сирії та ряду африканських країн масово прибували в Білорусь, а прикордонна служба цієї держави доправляла їх до кордонів ЄС.

У прикордонній смузі виявилися заблокованими тисячі людей.

Біля кордону з Білоруссю силовики провели навчання у межах спецоперації «Полісся»

Фото ДПСУ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: