fbpx
Сьогодні
18:33 13 Лис 2021

У "Слузі народу" назвали 5 претендентів на очільника партії

Партію "Слуга народу" замість Олександра Корнієнка можуть очолити нардепи Андрій Мотовиловець, Євгенія Кравчук, Олена Шуляк, Микола Тищенко, Галина Янченко.

Про це на телеканалі "Україна 24" розповів нардеп від "Слуги народу" Юрій Камельчук.

За його словами, кандидатури будуть висуватися безпосередньо на з'їзді партії в понеділок.

"У нас часто було, коли ми думали, що навіть якщо обумовлені раніше кандидатури отримають нібито велику підтримку, то з'являлися нові пропозиції, які теж набирали велику кількість голосів. Я особисто за те, щоб людина, яка кандидує, представляла свою програму. Але висувати безпосередньо кандидатів – ще не означає, що буде 100% відразу проголосовано. Може бути якийсь другий тур чи ще щось. Але ми це побачимо в понеділок", – підкреслив він.

Камельчук зазначив, що попередньо "найімовірнішими кандидатами є всі заступники голови фракції, які є найактивнішими в політичній партії".

На прохання назвати основну п'ятірку кандидатів, "слуга народу" відповів:

"Пан Мотовиловець, Євгенія Кравчук, Олена Шуляк, Микола Тищенко, Галина Янченко – це серед таких найактивніших. Я вважаю, вони можуть бути гідними продовжувачами справи пана Корнієнка".

Нагадаємо, що перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко склав із себе повноваження голови партії "Слуга народу". Він пояснив це бажанням "глибше зосередитися на реформі роботи парламенту".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: