fbpx
Сьогодні
10:41 13 Лис 2021

Арахамія розповів, чи збираються Разумкова позбавити депутатського мандату

Фото: Укрінформ

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, чи виженуть ексспікера Дмитра Разумкова з Верховної Ради.

Про це він дав коментар під час програми "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна 24".

"Мені здається, що окрім страхів самого Разумкова такої інформації… Ми нікому такого не відправляли. У нас справді буде з'їзд, питання на з'їзді такого немає. Сам Разумков говорив, що не чіплятиметься за крісло спікера, хоча активно чіплявся. А потім — що не чіплятиметься за мандат, але бачимо зворотні дії. Щодо нас, він звичайний депутат, нехай доводить усім своїм виборцям, що він ефективний депутат. Зараз такого на порядку денному немає", — сказав він.

Також Арахамія прокоментував створення Разумковим міжфракційного об'єднання.

"У нас 125 таких, це не група, а МФО. Мені відомо, що деякі депутати почали виходити з цього міжфракційного об'єднання. Мені здається, це просто звичайний процес. Таких МФО понад 110, я думаю, що більшість цих людей просто знайшли привід для піару. Це не самостійний хід, самостійний — це піти здати мандат, піти на вибори, довести, що люди його обирають, потім заходити до парламенту і щось показувати, якийсь майстер-клас.

У нас депутати можуть брати участь у 10, 20, 30 МФО. Я сам член 5 або 6 МФО — із суднобудування, економічного розвитку… Це взагалі не проблема", — сказав він.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: