fbpx
Сьогодні
10:37 07 Лис 2021

Тимошенко розкритикувала закон про деолігархізацію

Фото: ba.org.ua

Закон про олігархів, який підписав президент Володимир Зеленський, не має нічого спільного з деолігархізацією, і покликаний лише відволікти увагу суспільства від реальних проблем.

Про це заявила на телеканалі "Україна 24" лідерка партії "Батьківщина", народна депутатка Юлія Тимошенко.

Політик зазначила, що боротися з олігархами в Україні треба дуже чіткими методами:

"Перше – це демонополізація. Друге – поставити під контроль всіх чиновників, представників влади всіх рівнів, щоб вони не робили кулуарні схеми. Зараз журналісти знімають представників влади, "слуг народу", де вони по ресторанах сидять, "клеять бізнес". Вони там, умовно кажучи, "в тіні", нормально приторговують країною. Треба поставити під контроль їх контакти. Треба обов'язково закрити офшори, а вони не закриваються цим законом. Монопольне законодавство не посилюється цим законом".

За її словами, в цьому законі є "такі речі, які нічого спільного з боротьбою з олігархами не мають".

"І тепер питання – а навіщо його приймають? Тоді, коли в країні розвал економічний, соціальний, медичний, розвал в освіті, розвал у виробництві, в цей час треба переключити увагу людей на якісь шоу – дії, які створюють картинку, але насправді нічого в країні не поправляють. І така "шоу-картинка" чергова – це фейкова боротьба з олігархами", – підкреслила Тимошенко.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: