fbpx
Сьогодні
13:23 23 Жов 2021

Журналісти "Наші гроші" виграли суд проти міністра інфраструктури Кубракова

Фото: facebook.com/Ukravtodor

Проєкт журналістських розслідувань "Наші гроші" та ГО "Рада захисту конкуренції та споживачів" виграли суд проти міністра інфраструктури України Олександра Кубракова.

Про це повідомляє Detector.media, передає Рубрика.

У 2020 році, будучи головою "Укравтодору", Кубраков у блозі на сайті Liga.net звинуватив журналістів у пов'язаності з бізнесменом Араіком Амірханяном.

Оболонський районний суд Києва 6 жовтня виніс рішення на користь громадських організацій та зобов'язав Кубракова розмістити на Liga.net наступний текст: "Інформація, яка була опублікована мною у статті щодо того, що ресурс "Наші гроші" та ГО "Рада захисту конкуренції та споживачів" є джерелами, наближеними до Араіка Амірханяна, є недостовірною та не відповідає дійсності".

У блозі в 2020 році тоді ще голова "Укравтодору" написав: "Наразі у медіапросторі все ще розповсюджується інформація про "картель у дорожній галузі". Основні джерела: ресурс "Наші гроші", представники ГО "Ліга антитраст" ("Ліга антитраст" — спільний проєкт "Наші гроші" та "Ради захисту конкуренції та споживачів" — ред.), верхівка ВДА — все це джерела, наближені до Араїка Амірханяна. Останній — має групу впливу з кількох компаній, які переважно заробляють на блокуванні тендерів (тендерний тролінг)".

Наразі на Амірханяна накладені санкції РНБО через причетність до контрабанди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: