fbpx
Сьогодні
14:52 19 Жов 2021

У команді влади обговорюється звільнення міністра економіки Любченка, - ЗМІ

Фото: facebook.com/TaxUkraine

На хвилі ротацій у Кабінеті Міністрів у команді влади обговорюється звільнення першого віцепрем'єра-міністра економіки Олексія Любченка.

Про це повідомили ЕП джерела у фракції "Слуги народа".

Співрозмовники зазначили, що великі ротації відбудуться через тиждень наприкінці жовтня. Наразі обговорюються на звільнення такі кандидати:

  • Олексій Любченко, перший віцепрем'єр-міністр економіки, ексочільник Податкової служби;
  • Олег Уруський, віцепрем'єр-міністр стратегічних галузей промисловості.

Крім того, у фракції багато питань до роботи міністра оборони Андрія Тарана та міністерки соцполітики Марини Лазебної. Та наразі їм шукають заміну.

Щодо інформації про можливу відставку міністра довкілля Романа Абрамовського, у понеділок, 18 жовтня, "Слуги" обговорювали свої претензії до нього на фракції.

Згодом перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко розповів, що "можливо, один із міністрів напише заяву сьогодні (19 жовтня – ЕП)". Він не назвав, про кого саме йдеться. Водночас джерела УП в Кабміні розповіли, що цього тижня заяву напише Абрамовський.

Важливо зазначити, що кілька джерел в Кабміні не змогли підтвердити УП, кого будуть звільняти, адже "постійно все змінюється і все приймається в Офісі президента".

Один із членів Зе-команди, який має стосунок до уряду, заявив, що "поки рішення не озвучено, все може бути". Тобто все стане зрозуміло у день, коли будуть звільняти – до того моменту все може змінитися.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: