fbpx
Сьогодні
12:55 13 Жов 2021

У столичному метро робили манікюр та торгували овочами: фото

У столичному метро робили манікюр і торгував овочами і смартфонами просто в вагонах.

Такий "перфоманс" влаштували самі співробітники підземки.

Кажуть, хотіли показати, на що може перетворитися метро, якщо кияни будуть підтримувати нелегальну торгівлю своїми грошима.

У звичайному вагоні влаштували манікюрний салон, перукарню та продуктовий ярмарок, демонструючи на що може перетворитися метро через незаконну торгівлю.

У межах акції у вагоні також виступила співачка Jery Heil.

"Переконана, що музика має бути у концерт-холах, торгівля у торгових центрах або фермерських крафтових рядах та й всі інші послуги у салонах, магазинах і точно не в метро", – йдеться у дописі речниці метрополітену Наталія Макогон.

Речниця також закликала не купувати продукцію в незаконних продавців.

Проблема стихійної торгівлі актуальна не лише для київської підземки, але й багатьох інших місць у столиці. Упродовж останніх місяців місцева влада намагається боротися з цим регулярними рейдами правоохоронців та організованими знесеннями нелегальних точок торгівлі.

За торгівлю з рук у невстановленому місці в Україні передбачений штраф від 17 до 255 гривень з можливою конфіскацією товару. Натомість за порушення порядку господарської діяльності можуть оштрафувати на суму від 17 тисяч до 34 тисяч гривень.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: