fbpx
Сьогодні
10:04 12 Жов 2021

Зеленський, президент Євроради та президент Єврокомісії розпочали засідання Саміту Україна – ЄС

English version here

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський, Президент Європейської ради Шарль Мішель і Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн розпочали засідання 23-го Саміту Україна – ЄС, який відбувається в Києві.

Про це повідомляє Офіс президента, передає Рубрика.

Зранку керівники інституцій Європейського Союзу прибули до Маріїнського палацу, де їх вітав Глава Української держави. Вони поспілкувалися перед початком заходу.

У межах Саміту заплановане підписання низки угод між Україною та Європейським Союзом. За його результатами буде ухвалено спільну заяву.

Президент України, Президент Європейської ради та Президент Європейської комісії також зроблять заяви для представників ЗМІ за підсумками зустрічі.

 

Фото: ОП

Як повідомляла Рубрика, лідери обговорять здобутки та перспективи взаємодії між Україною та ЄС у питаннях імплементації Угоди про асоціацію, поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі, забезпечення енергетичної безпеки та поглиблення галузевої співпраці.

На порядку денному також проблематика співробітництва у сфері безпеки та оборони, розвиток ситуації на Донбасі та в окупованому Криму.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: