fbpx
Сьогодні
14:42 02 Жов 2021

Шмигаль представив народним депутатам оновлену програму діяльності уряду

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль представив народним депутатам оновлену програму діяльності уряду під час виїзного засідання фракції "Слуга народу".

Про це повідомила пресслужба уряду.

До програми, за словами прем'єра, увійшли спільні напрацювання чиновників, парламентаріїв і представників Офісу президента, а також понад 500 залучених експертів.

"Документ охоплює найкращі світові практики організації роботи всієї влади. Програма складається з трьох груп національних пріоритетів; громадяни, держава, економіка. Далі йдуть 12 національних пріоритетів, які містять 97 завдань і понад 2000 заходів", – наголосив Шмигаль.

Прем'єр України наголосив, що метою програми є: сервіс для громадян; прогнозовані джерела фінансування; досягнення очікуваних результатів; контроль за виконанням.

Також глава уряду зазначив, що зміниться підхід до реалізації програми. Він передбачатиме якісне наповнення документа завдяки залученню експертів, аналітиків, бізнесу та громадськості. А також використання ІТ-інструментів, які дадуть змогу ефективно виконувати програму.

"В ІТ-інструмент вже внесені всі завдання, що стоять перед Кабінетом Міністрів і міністерствами, сотні показників і таймлайнів, які дають змогу в режимі реального часу розуміти, як досягаються результати", – зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, що у Трускавці триває "Велика фракція" "Слуги народу".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: