fbpx
Сьогодні
22:30 28 Вер 2021

Вибори мера Кривого Рога: у "Слузі народу" запропонували дату

Фото: пресслужба "Слуги народу"

Депутат від "Слуги народу" подав до Верховної Ради проєкт постанови з пропозицією назначити позачергові вибори мера Кривого Рогу на 27 березня 2022 року. Колишній міський голова Костянтин Павлов пішов з життя 15 серпня 2021 року.

Про це пише пресслужба партії "Слуга народу".

"Сьогодні, разом із заступником голови комітету, головою підкомітету з питань виборів, референдумів та інших форм безпосередньої демократії Аліною Загоруйко, на виконання рішення комітету, ініціювали проєкт постанови про призначення позачергових виборів Криворізького міського голови Криворізького району Дніпропетровської області, який зареєстровано за №6116", – відзначив ініціатор документа Андрій Клочко.

Згідно з постановою, ЦВК та Кабінету міністрів надано доручення щодо організації та фінансування позачергових виборів.

Зокрема, Клочко зареєстрував постанови щодо призначення позачергових виборів Зайцівського сільського голови Синельниківського району Дніпропетровської області та Часовоярського міського голови Бахмутського району Донецької області.

Довідка

15 серпня стало відомо, що мер Кривого Рогу Костянтин Павлова був знайдений мертвим. Поліція відкрила провадження.

Радник мера Кривого Рогу Андрій Гальченко розповів, що у Павлова, якого знайшли мертвим на веранді власного будинку, була зареєстрована зброя. Це підтвердила поліція.

Правоохоронці раніше розглядали три версії загибелі Криворізького міського голови, серед яких вбивство, самогубство та необережне поводження зі зброєю.

Наразі поліція спростувала версію про умисне вбивство Павлова. Розглядаються дві версії, які стосуються самогубства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: