fbpx
Сьогодні
14:17 28 Вер 2021

Поворозник подає до суду на Бахматова: звинувачує його в наклепі

Фото: РБК-Україна

Перший заступник міського голови Києва Микола Поворозник вирішив подати до суду на колишнього радника Віталія Кличка Максима Бахматова, звинувачуючи його в наклепі на себе.

Про це йдеться у дописі Поворозника у Фейсбук, передає Рубрика.

"Друзі! Колишній радник Київського міського голови вчора оприлюднив так зване розслідування, де фігурує моє прізвище. Згадують мене та членів моєї родини. Хочу повідомити: розповсюджена неправдива інформація і я подаю позов до суду на її автора. Також звертаюся до Національного антикорупційного бюро України з вимогою оперативно провести повну та неупереджену перевірку інформації, яку поширено в соцмережах та ЗМІ, з подальшим оприлюдненням результатів цієї перевірки. Я з усією відповідальністю заявляю, що законів не порушую", – зазначив він.

Поворозник наголосив, що безпідставні звинувачення шкодять його репутації, зачіпають честь і гідність його сім'ї.

На його переконання, їхні автори мають нести відповідальність.

"Я, як ніхто, зацікавлений в оперативному і неупередженому розслідуванні цього випадку", – додав Поворозник.

Довідка

Колишній радник мера Києва Максим Бахматов випустив "відеорозслідування" про "мільйони" першого заступника Віталія Кличка Миколу Поворозника, які він нібито не повністю задекларував.

Він заявив, що ТОВ "Нідком",за неповні 3 роки виграла 21 тендер на будівництво на загальну суму 565 млн грн. Фірмою з 2017 року керувала Олександра, яка зустрічалася з сином Поворозника і у 2020 році вийшли за нього заміж, після чого відмовилася від керівництва компанією.

Замовниками будівництва у "Нідком" у 2019 році були міські лікарні, а у 2020-му – Відділ освіти Бучанської міської ради. На той час син Поворозника і Олександра були заручені.

Бахматов також вказував, що ліцей, де працює вчителем дружина Поворозника, став одним із 10 навчальних закладів, які отримали з бюджету гроші на облаштування футбольних майданчиків та полів.

Також він нагадуав, що у квітні 2020 року Поворозника підозрювали у вимаганні хабаря у 125 тисяч доларів. Але справу зам'яли, а Поворозника Кличко повернув на посаду.

Рубрика:
Київ Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: