fbpx
Сьогодні
20:29 10 Вер 2021

Veloforum 2021: у чотирьох містах обговорять проблеми велотуризму в Україні

Міжнародна конференція Veloforum 2021 через пандемію вперше відбудеться онлайн та в чотирьох містах України: основна програма відбудеться в Ужгороді та хабах в Одесі, Бердянську і Краматорську. 

Як повідомили організатори, темою конференції, яка пройде 17-19 вересня, є велотуризм.

Цього року подія проходить під гаслом "Велотуризм – запорука сталого розвитку територій". Протягом трьох днів в Ужгороді будуть лекції, презентації досліджень, дискусії, воркшопи за участю понад 50 експертів та експерток з України та світу, а також екскурсії та кіно. Основна програма конференції транслюватиметься онлайн і доступна на сайті.

Метою конференції, як зазначають організатори, є "поширити кращі практики велотуризму в Україні та за кордоном, актуальний досвід українських міст у розвитку велоінфраструктури, новини національного законодавства про велотранспорт і сучасні рішення для розвитку сталої мобільності".

Аудиторіями Veloforum 2021 є представники та представниці інституцій місцевої влади, містопланування та транспортної інфраструктури, бізнесу, громадського сектору та студентства з усієї України.

Для перегляду подій Veloforum 2021 онлайн організатори просять зареєструватися.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: