fbpx
Сьогодні
10:19 09 Вер 2021

Клочко дасть всі необхідні пояснення щодо походження майна своїх родичів, - Разумков

Голова Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко (фракція "Слуга народу") зможе надати пояснення щодо походження майна своїх родичів.

Таку думку висловив голова Верховної Ради Дмитро Разумков в ефірі програми "Велика політика" на 5 каналі.

"Я мав розмову з Андрієм Андрійовичем. Він пояснює, звідки ці кошти. Я думаю, якщо зацікавляться правоохоронні органи, антикорупційні органи, він дасть всі необхідні пояснення. Але такі речі все ж таки повинні відбуватися трохи публічніше для того, щоб навіть не виникало таких питань. У мене, я сподіваюся, таких питань немає сьогодні й не буде надалі. Тому і коментувати мені буде трохи заважко", – зазначив Разумков.

Спікер додав, що "тут не потрібна віра або не віра".

"Тут повинна бути об'єктивна реальність. Треба подивитися. Я думаю, що багато про це написали засоби масової інформації, вони точно зможуть сказати антикорупційним органам. Антикорупційні органи нехай розбираються", – сказав Разумков.

Довідка

Андрій Клочко обраний народним депутатом на позачергових виборах до Верховної Ради 2019 року за списком партії "Слуга народу".

Нещодавно низка ЗМІ поінформували про придбання матір'ю народного депутата Андрія Клочка кількох елітних квартир, будинку, земельних ділянок і авто. Їхня ринкова вартість, за даними ЗМІ, сягає близько 14,5 млн грн.

Сам Клочко назвав безпідставними звинувачення щодо нібито придбання ним нерухомості для своїх родичів.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: