fbpx
Сьогодні
16:49 06 Вер 2021

У "Слузі народу" розповіли, з яких законопроєктів Рада почне нову сесію

Фото: sluga-narodu.com

Парламентська фракція "Слуга народу" на новій сесії Верховної Ради, що стартує 7 вересня, в першу чергу візьметься за законопроєкт про місцевий референдум в Україні.

Про це на телеканалі "Україна 24" повідомив глава партії "Слуга народу", нардеп Олександр Корнієнко.

"Розпочнемо з місцевого референдуму, він давно готовий, внесений. Будемо його обговорювати сьогодні. У всіх ініціативах щодо народовладдя Руслан Олексійович (перший віцеспікер Руслан Стефанчук – ред.) тут виступає нашим головним рульовим, модератором. Вони всі пропрацьовані абсолютно, з дуже широким колом експертів, міжнародних і українських. Беремо кращий досвід – Швейцарії та інших країн, і всі теми будемо далі просувати", – розповів Корнієнко.

На запитання, чи розраховують "слуги народу" на голоси інших фракцій, нардеп відповів:

"Домовленості виникають дуже часто в процесі – якщо ті чи інші позиції колеги будуть розділяти, то в парламенті будуть підтримувати. Ми бачили, що багато ініціатив підтримувались іншими колегами, але хочу нагадати, що референдум ми самі проголосували. Інші партії долучалися, але там було більше, ніж 226 "слуг народу"… В нас велика фракція. Якщо не буде проблем зі здоров'ям, бо знов осінь намічається непроста в плані здоров'я… Але багато депутатів вакциновані, хтось перехворів, і наш колективний імунітет в залі парламенту точно буде кращий".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: