fbpx
Сьогодні
12:37 02 Вер 2021

Нардеп Трухін, який начебто напідпитку спричинив ДТП, написав дисертацію: і не тільки він

Народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, який за даними ЗМІ, будучи напідпитку, спричинив ДТП, написав дисертацію.

Про це повідомляє журналіст Данило Мокрик, передає Рубрика.

Також, за словами журналіста, у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ буде захищати дисертацію ще один "слуга" – Орест Саламаха.

Тема його дисертації – "Правове регулювання торгівельної та підприємницької діяльності на українських територіях (на матеріалах українських губерній у складі Російської імперії): історико-правове дослідження".

"Обоє, як бачимо, зробили історико-правове дослідження українських губерній у складі Російської імперії. Тільки Трухін дослідив благодійну діяльність, а Саламаха – підприємницьку. Роботи такі суміжні, що навіть один із опонентів у Трухіна і Саламахи – спільний: Василь Россіхін. Якщо не вірити в чистоту української науки і доброчесність народних депутатів, можна було би навіть припустити, що реальний автор у досліджень – один і той самий. І що захист домовлений пакетом", – зауважує журналіст.
Як повідомляла Рубрика, нардеп від ОПЗЖ Кива захистив дисертацію кандидата наук із державного управління на тему "Механізми впливу громадянського суспiльства на державне регулювання правоохоронної дiяльностi (на прикладі країн ЄС та України)". Захист відбувся 26 квітня в Інституті підготовки кадрів Державної служби зайнятості. На ньому були присутні невідомі молодики, які не пускали на захід журналістів.

Науковий ступінь кандидата наук надалі може присвоїти Міністерство освіти та науки. Якщо це відбудеться, то Кива зможе отримувати надбавку до зарплати в розмірі 15%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: