fbpx
Сьогодні
13:35 03 Сер 2021

Олімпіада 2020: Насібов і Беленюк боротимуться за "золото", Коляденко - за "бронзу"

Парвіз Насібов і Жан Беленюк боротимуться за "золото", Ірина Коляденко – за "бронзу".

Про це повідомляє "Укрінформ".

Зазначається, що Насібов у драматичному двобої у вольовому стилі перемагає єгиптянина Мохамеда Ель-Саєда у змаганнях з боротьби греко-римського стилю(до 67 кг). Тепер спортсмен боротиметься за "золото" Олімпійських ігор.

Пізніше Насібов поділився враженнями від виходу у фінал:

"Я пройшов дуже важку дорогу до цих Олімпійських ігор. Мої батьки вдома споглядають за мною, хвилюються більше мене, тому ці сльози виправдані. Я люблю цю країну, все для України. Складно зараз передати свої емоції. Чим важче перемога, тим вона солодша.

Передаю великі вітання всій своїй сім'ї, всім моїм тренерам. Дякуємо всім за підтримку. Я обіцяю завжди радувати вас, я багато чого досягну, дякую. Україна – сильна країна, тому нам не потрібна фінансова стимуляція суддів. Сили ще залишилися. Після того, як я вийду з зали, постараюся забути ці емоції. А завтра все зроблю, щоб порадувати вас".

Також за "золото" боротиметься нардеп Жан Беленюк.

Зазначається, що він майстерно й з притаманним спокоєм здолав хорвата Івана Гуклека у півфінальній сутичці змагань з боротьби греко-римського стилю(до 87 кг).

На жаль, українка Ірина Коляденко без шансів поступилася Айсулуі Тинибековій(Киргизстан) у змаганнях з вільної боротьби(до 62 кг). Спортсменка тепер змагатиметься за "бронзу".

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: