fbpx
Сьогодні
23:45 30 Лип 2021

У Львові Палац Потоцьких відновив укладення шлюбів після 20-річної паузи

У львівському Палаці Потоцьких знову реєструють шлюби. Такого тут не було близько 20 років. Адже колись львів'яни мали можливість провести офіційну церемонію одруження у палаці. Від 1975 року тут працював Палац урочистих подій (Львівський міський РАЦС).

Палац Потоцьких

Проте у 2002 році приміщення палацу передали Львівській національній галереї мистецтв, яка відкрила там музеї. Тепер в межах проекту «Шлюб за добу» тут знову реєструватимуть шлюби і проводитимуть весільні церемонії.

Це лише ще одна локація пілотного проекту «Шлюб за добу». На сьогоднішній день є 6 локацій у Львівській області, де реалізовується проект «Шлюб за добу». Це є чергова шоста локація на рівні з нашим міським РАЦСом, на рівні з Шевченківським гаєм, Ареною «Львів» і аеропортом ім. Данила Галицького». Загалом проект «Шлюб за добу» вже існує 5 років. Послугою вже встигли скористатись понад 5 тисяч пар. Опція платна.

Укладати шлюби в палаці будуть лише двічі на тиждень – у середу і п'ятницю з 14 до 16 годин. По пів години на одну пару. Розписуватимуть тут лише тих, хто одружується за послугою "шлюб за добу". Вона коштує майже 2 тисячі гривень. І ще мінімум стільки ж доведеться заплатити за те, щоб побратися саме в палаці Потоцьких.

У Палаці Потоцьких одружитися може кожен, хто збирається створити сім'ю. Для цього потрібно підготувати пакет документів, як для звичайного одруження і зголоситися до участі в проекті «Шлюб за добу» та обрати локацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: