fbpx
Сьогодні
Новини компаній 10:12 27 Лип 2021

Мережа магазинів "КОЛО" спільно з виробником VODA UA випустили власну торгову марку води з репродукціями українських художників

English version here

У мережі магазинів "КОЛО" з'явилася власна торгова марка питної води Kovtok. Партія карпатської джерельної води випущена в колаборації з українськими художниками. На етикетках представлені репродукції картин, а також розміщені qr-коди з посиланнями, що дозволяють більш детально познайомитися з творчістю митців. Випуском води на замовлення "КОЛО" займається компанія "АТ Маркет", яка розвиває бренди VODA UA, Карпатська Джерельна Високогірна і Горянка лікувальна.

Про випуск власної торгової марки "КОЛО" повідомив на своїй Facebook-сторінці член ради директорів BGV Group, співвласник мережі "Коло" Сергій Войцеховський.

"Kovtok —реально крута українська колаборація! Не просто якісна, натуральна, природна карпатська вода від виробника VODA UA, а й продукт, освіжаючий тіло і розум ", — написав він.

Виробництвом води на замовлення "КОЛО" займається компанія "АТ Маркет", відома своїм нестандартним підходом до дизайну. Так, компанія першою серед українських виробників випустила карпатську воду VODA UA в упаковці, що повністю перероблюється, а дизайнерська скляна пляшка VODA UA стала візитною карткою виробника.

Вода Kovtok серії #art_voda також представлена в оригінальній упаковці. На етикетках надруковані репродукції картин сучасних художників родом з України: Леся Панчишина, Даши Скорубської-Кандинської, Андрія Аксютова і Олександра Оніщенка.

"Тепер, продаючи смачну і корисну українську воду, ми ще й знайомимо наших покупців з сучасним українським мистецтвом", — прокоментував Сергій Войцеховський.

Мережа магазинів

На всіх етикетках серії #art_voda розміщені qr-коди, які ведуть на посилання з біографією і роботами художників.

"Ми досить часто випускаємо воду під private label або в колаборації з іншими компаніями / брендами, — розповів засновник "АТ Маркет" Дмитро Нікіфоров. — Наша місія — зробити якісний продукт максимально доступним. Ми прагнемо будувати емоційний маркетинг і нам приємно, що завдяки цій колаборації гості "Коло" зможуть познайомитися з роботами сучасних українських митців".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: