fbpx
Сьогодні
Новини компаній 17:05 05 Тра 2021

Дерево, неон та книжки: мережа магазинів КОЛО змінила формат

Зміни торкнулися не лише дизайну магазинів мережі, але і їхнього наповнення: тепер у КОЛО можна взяти додому книжку, як у бібліотеці. 

Магазини мережі продуктових магазинів КОЛО продовжують змінюватися: тепер у низці магазинів змінився дизайн та наповнення. 

Головна особливість нового формату – оформлення у насичених сірих тонах з дерев'яною обшивкою, а також яскраві неонові вивіски з тематичними слоганами: Ідеї КОЛО тебе, КОЛО твоїх смаків, Освіжись у КОЛО. За відгуками покупців, новий формат відвідувачам дуже подобається, тож мережа КОЛО планує і надалі відкривати магазини з подібним оформленням. 

мережа магазинів КОЛО змінила формат

мережа магазинів КОЛО змінила формат

Наразі у подібному форматі оформлені магазини за наступними адресами: 

У Києві:

  • вул. Метрологічна, 60 
  • вул. Драгоманова, 15-А 
  • Дніпровська набережна, 19
  • вул. Анни Ахматової, 22
  • вул. Соборності, 17

В Одесі:

  • вул. Генуезька, 3-В

У с. Білогородка – за адресою Михайла Величка, 10. 

Для всіх, хто любить читати та цікавиться книжковими новинками, КОЛО зробило ще одне нововведення: в усіх магазинах оновленого формату встановлено «куточок читача». Кожен бажаючий може взяти книжку, яка сподобалась, почитати вдома, а потім повернути її. Або ж принести натомість книжку із власної домашньої бібліотеки.

мережа магазинів КОЛО змінила формат

Магазини КОЛО також відомі тим, що там завжди можна приготувати і взяти каву з собою. А віднедавна каву КОЛО можна зробити ще смачнішою, додавши до неї безкоштовний сироп на вибір. Минулого місяця покупцям пропонували сиропи шоколад, манго та солона карамель. А на літній сезон цей перелік доповниться новими смаками – банан і кокос. 

Розширився і асортимент продукції магазинів КОЛО. Зокрема з'явилися новинки «для гурманів» – сири, ковбаси, м'ясні вироби, вина, а також лінійка готової їжі та справжні французькі круасани з різними начинками власного імпорту мережі КОЛО. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: