fbpx
Сьогодні
09:22 27 Лип 2021

У Фінляндії створили першу у світі освітню програму для інфлюенсерів

Університет прикладних наук Тампере (ТАМК) — міста на півдні Фінляндії — з січня 2022 року розпочне навчання в межах Академії інфлюенсерів. Це перша у світі освітня програма, після якої студентам видаватимуть відповідний бакалаврський диплом.

Про це повідомляє пресслужба ТАМК.

Освітня програма призначена для інфлюенсерів — тобто людей, які мають авторитет в онлайн-просторі — і творців контенту. Навчання триватиме 3,5 року та відбуватиметься англійською мовою. Вартість програми — 34,3 тисячі євро.

Студенти Академії інфлюенсерів вивчатимуть основи підприємництва — від бізнес-плану до бухгалтерського обліку, маркетингу й управління персоналом. Після завершення навчання кожен студент повинен буде заснувати у Фінляндії фірму.

У ТАМК уточнюють, що наповнення програми може змінюватися залежно від потреб студентів. Там обіцяють залучати до навчання більше практиків. Випускникам Академії інфлюенсерів вручатимуть дипломи рівня бакалавра ділового адміністрування у Фінляндії.

«Програма надасть навички для широкого кола підприємницької та командної роботи, а також чудові можливості мережування для продовження роботи в підприємницькій сфері після випуску», — стверджує член групи освітнього експорту ТАМК Петер Перттула.

У ТАМК наголошують: вони розробили першу у світі освітню програму для інфлюенсерів для закладів вищої освіти. Це дозволили зміни до законодавства про освіту, завдяки яким виші можуть створювати освітні програми на замовлення приватних компаній.

Як уточнює Yle, на програму приймуть від 20 до 25 студентів. Серед них буде найпопулярніша Instagram-блогерка Фінляндії Йоалін Лаукомаа, яка має 3,6 мільйона підписників у соцмережі. «Чесно кажучи, це наче здійснення моєї мрії», — заявила дівчина.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: