fbpx
Сьогодні
13:40 20 Лип 2021

В ОП запевняють, що цього року всі об'єкти "Великого будівництва" будуть закінчені вчасно

English version here

Фото: Укрінформ

У ході реалізації програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" до Дня Незалежності України вже 28 знакових об'єктів в усіх регіонах мають 80% готовність.

Про це в ході селекторної наради заявив заступник керівника Офісу президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко, повідомляє Офіс президента.

Він також зазначив, що всього в 2021 році у межах "Велике будівництво" реалізується 741 об'єкт, і всі вони будуть закінчені в раніше обумовлені терміни.

Заступник голови ОП поставив завдання пришвидшити реалізацію об'єктів, за якими торги ще не оголошені або не завершені і, відповідно, не розпочато будівельно-монтажні роботи.

Під час наради міністр культури й інформаційної політики Олександр Ткаченко нагадав про схвалення Верховною Радою виділення фінансування в обсязі 1 млрд грн на ремонтно-реставраційні роботи пам'яток культурної спадщини, що перебувають у комунальній власності. Ці кошти підуть на реалізацію проєкту "Велике будівництво", що входить до програми "Велике будівництво".

Головам ОДА необхідно буде в найближчі дні подати до Офісу Президента і Міністерства культури дані про максимум два найбільш пріоритетних об'єкти для кожної області, за якими проєктно-кошторисна документація вже повністю готова і відома актуальна вартість робіт, матеріалів і послуг.

Раніше Кирило Тимошенко заявив, що за програмою "Велике будівництво" у 2021 році велика увага буде приділена також розвитку залізничного транспорту. Зокрема, вже досягнуто домовленість між Україною і Францією про постачання 130 електричних локомотивів.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: