fbpx
Сьогодні
20:52 05 Лип 2021

У США заявили, що візит Зеленського у Вашингтон буде плідним

Європа, на відміну від США, своїми діями шкодить Україні, заявив представник Республіканської партії США Борис Пінкус.

Про це пише "Україна 24".

"Візит президента Зеленського у Вашингтон в кінці липня буде історичним. Це перший офіційний візит президента Зеленського до Америки в період, коли Україна переживає найтяжчий час у своїх взаєминах із Заходом. На жаль, Європа сьогодні підводить Україну. Вони йдуть на поступки Росії з багатьох економічних питань й це, безсумнівно, може позначитися на розвитку України на даному етапі.

З огляду на велику делегацію, яка супроводжуватиме Зеленського, і те, що Конгрес одноголосно підтримує допомогу Україні, я думаю, що цей візит буде плідним, корисним, попри те, що Байден дав заднього щодо підтримки України", — сказав він

На думку політика, позиції США після зустрічі Зеленського і Байдена будуть переглянуті.

"Візит президента Зеленського до США внесе свої корективи в позиції, які були озвучені під час візиту президента Байдена в Європу. І ці корективи будуть на користь України. Чому? Тому що Зеленський зустрічатиметься з керівництвом нашого Конгресу, буде маса зустрічей з представниками тих компаній, які мріють інвестувати в економіку України — у високі технології, сільське господарство і гірничодобувну промисловість", — сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: