fbpx
Сьогодні
09:13 04 Лип 2021

Шевченко прокоментував програш на Євро-2020: Знали, що в англійців є перевага

Фото Reuters

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко висловився щодо поразки своєї команди від Англії (0:4) в чвертьфіналі чемпіонату Європи-2020.

Про це пише Tribuna.com.

За словами Шевченка, найбільшу роль зіграли епізоди в грі, що не дограли його підопічні – особливо на другому поверсі.

"Знали, що в англійців буде перевага. Втрата Кривцова [через травму], центрального захисника, який міг хоча б якусь конкуренцію скласти на другому поверсі. Це для нас була відчутна втрата. В англійців була велика перевага на другому поверсі, вони використали її", — додав Шевченко.

Керманич збірної України запевнив, що незважаючи на швидкі голи в обох таймах, команда не відмовлялася від своєї структури гри, і тому були епізоди, коли його підопічні контролювали м'яч і створювали моменти.

"Є різниця в класі. Якби в нас були всі гравці, команда була б укомплектована краще, гравці б не отримували впродовж турніру травми, приїхали в кращому стані – думаю, все одно було б важко повторити результат, який ми зробили", — резюмував Шевченко.

Нагадаємо, що у вчорашньому матчі Україна – Англія українська збірна у чвертьфіналі Євро-2020 поступилася англійцям з рахунком 0:4.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: