fbpx
Сьогодні
22:28 02 Лип 2021

У Севастополі заявили про проблеми зі сміттям

У 2020 році на території Севастополя було утворено понад 1 млн тонн відходів.

Як пише Крим.Реалії, про це повідомили на засіданні міжвідомчих робочих груп з профілактики та протидії правопорушенням і злочинам у сфері екології та природокористування в російській прокуратурі Севастополя.

Як там повідомили, "поводження з відходами – одна з ключових проблем, що згубно впливає на стан навколишнього середовища в Севастополі".

"Шляхом міжвідомчої взаємодії з органами контролю та органами влади прокуратурі міста вдалося домогтися ліквідації 113 несанкціонованих місць розміщення відходів обсягом понад 3 000 куб. м. У поточному році спільними зусиллями ліквідовано понад 30 звалищ. У зв 'язку з неналежним здійсненням контролю у розглянутій сфері прокуратурою у 2020 – 2021 роках до департаменту міського господарства та Департаменту природних ресурсів та екології Севастополя внесено 12 подань про ліквідацію звалищ будівельних та інших відходів, до судів пред' явлено 2 позовні заяви про їх ліквідацію", – йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначили, що на засіданні були вироблені практичні заходи, спрямовані на поліпшення стану законності в даній сфері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: