fbpx
Сьогодні
16:02 29 Чер 2021

Підписання угоди про "відкрите небо" сприятиме здешевленню авіаквитків для українців

Фото: Ілюстративне

Підписання угоди про спільний авіаційний простір з Європейським Союзом позитивно вплине на розширення географії подорожей та здешевлення авіаквитків для українських громадян.

Про це заявив голова ради директорів міжнародного аеропорту «Київ» імені І. Сікорського Денис Костржевський, повідомляє пресслужба аеропорту.

"Підписання угоди вигідне для українців, оскільки на першому етапі призведе до зниження цін на авіаквитки та розширення маршрутів", – заявив Костржевський.

Втім він зазначив, що пріоритетним повинен залишатися розвиток українського авіаперевізника, який наразі не зможе конкурувати із європейським.

"Підписання угоди буде дійсно вигідне Україні лише тоді, коли українські авіакомпанії зрівняються у технічних та фінансових показниках із європейськими. І так, як український ринок відкриється європейським авіакомпаніям, європейський ринок повинен відкритись українським. Лише за такого паритету є сенс говорити про те, що Україні вигідне "Відкрите небо", – пояснив Костржевський.

Як повідомляла Рубрика, Рада ЄС 28 червня дала згоду на підписання угод про спільний авіаційний простір (САП) з Україною, Вірменією, Тунісом і Катаром.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: