fbpx
Сьогодні
22:48 29 Чер 2021

Moderna заявила про ефективність своєї вакцини від штаму Delta

Компанія Moderna у вівторок повідомила, що її вакцина від COVID-19 ефективна проти варіантів коронавірусу, зокрема проти більш контагіозного штаму "дельта".

Таку інформацію опублікували на сайті компанії, передає Інтерфакс-Україна.

"У результаті вакцинації препаратом від COVID-19 компанії Moderna виробляються нейтралізуючі титри антитіл проти всіх варіантів, зокрема і проти варіанту "дельта"", – йдеться в пресрелізі.

Таким чином, відповідно до проведеного аналізу, щодо варіанту "дельта" спостерігається лише "незначне скорочення нейтралізуючих титрів", що виробляються вакциною. Подібним чином вакцина проявляє себе і в ситуації з іншими індійськими штамами, а також із бразильським варіантом "дельта".

"Нові відомості радують і підсилюють нашу віру в те, що вакцина від COVID-19 компанії Moderna захищатиме від нових виявлених варіантів", – наводять у документі слова голови компанії Стефана Банселя.

"Ці цифри говорять про важливість продовження вакцинації населення", – наголосив Бансель.

У компанії також повідомили, що у вівторок в Індії, де вперше був виявлений варіант "дельта", схвалили екстрене застосування вакцини Moderna для жителів віком старше 18 років.

"Я хочу подякувати уряду Індії за схвалення (вакцини), це важливий крок уперед у глобальній боротьбі з пандемією", – сказав Бансель.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: