fbpx
Сьогодні
12:31 28 Чер 2021

"Рубрика" запускає серію ілюстрацій "Творці рішень" до 30-річчя Незалежності України

English version here

Медіа рішень "Рубрика" разом з ілюстратором Олександром Греховим, відомим зокрема нашумівшою виставкою «Квантовий стрибок Шевченка», сьогодні, у День Конституції України, починають спільний проєкт.

Серія ілюстрацій художника Олександра Грехова для "Рубрики" присвячена творцям рішень в Україні — людям, без яких сучасна Україна була б неможлива. Чому саме творці рішень? Тому що ми хочемо більше говорити про людей, які створюють рішення, що йдуть на благо Україні. Це українці, чиї рішення були і є не тільки важливими для становлення сучасної України, але і такими, що продовжують її визначати кожного дня на різних рівнях. Це рішення від Акта проголошення незалежності України до пісні на Євробаченні, яку українські представники заспівали українською. 

Перша ілюстрація присвячена В'ячеславу Чорноволу, адже він вирішив боротися за незалежну та суверенну Україну — став ініціатором Декларації про державний суверенітет України. Його рішення стало визначальним для утворення суверенної та незалежної української держави, саме тому так символічно відкрити серію ілюстрацій "Творці рішень" портретом цього діяча.

Серед інших героїв серії будуть письменниця Ліна Костенко, Герой України Сергій Нігоян, один з найкращих учителів фізики у світі Пауль Пшеничка та інші.

Де слідкувати?

Ілюстрації щотижня з'являтимуться на сторінках "Рубрика" у соціальних мережах. Слідкуйте за нами — незабаром з'явиться наступна ілюстрація у колаборації "Рубрики" з Олександром Греховим!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: