fbpx
Сьогодні
21:54 18 Чер 2021

Адвокати Порошенка подали в суд на Гордона

Фото: Рубрика

Адвокати п'ятого Президента України, лідера партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка подали до Шевченківського районного суду Києва позовну заяву проти журналіста Дмитра Гордона.

Про це у Facebook повідомив адвокат Ілля Новіков.

Як відомо, 7 травня в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" Гордон заявив: "… Я знаю, що керівництво України зробило злочинну оборудку з керівництвом Росії і віддало наказ української армії залишити Маріуполь … Порошенко з Путіним домовилися, я вважаю, про те, щоб Маріуполь здати. Армії був даний наказ вийти з Маріуполя".

У Порошенка захист зазначає, що захоплення Маріуполя проросійськими бойовиками сталося у травні 2014 року, ще до президентських виборів.

"Ніякого наказу про залишення українською армією Маріуполя і виведення військ не було. Відразу після скандального ефіру, коли багато коментаторів вказували Гордону на очевидну неправдивість його слів, він публічно відмовився визнати свою неправоту і випустив відео, в якому стверджував, що готовий з'явитися в суд", – нагадує Новіков.

Адвокат Порошенка також додав, що зазвичай у такому випадку виплачується грошова компенсація та відбувається спростування наклепу, однак позивач "не потребує вибачень Дмитра Гордона".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: