fbpx
Сьогодні
09:49 04 Чер 2021

Коломойський "морально готовий" потрапити в реєстр олігархів

Один із найбагатших українців Ігор Коломойський каже, що "морально готовий" потрапити до реєстру олігархів, але б йому не хотілось бути там одному.

Про це Коломойський сказав у коментарі для "Радіо Свобода", передає Рубрика.

Пряма мова: "Морально я готовий потрапити до реєстру олігархів. Не хотілося б, звісно, бути "білою вороною" і опинитись одному в цьому реєстрі. Але я, за великим рахунком, вже звик, що мене де-факто називають олігархом. Тому яка вже різниця? Тепер ще й офіційно в реєстр внесуть. Костюм пошию і нашию на нього зірку "Олігарх".

Проте, така позиція співвласника групи "Приват" актуальна лише у випадку ухвалення законопроекту у тій редакції, що нині опублікована.

Він каже, що "не бачить нічого страшного, якщо буде в реєстрі олігархів". Але його рішення не поширюється на наступні редакції. Бо, каже Коломойський, він "не юний піонер, не завжди готовий".

Продавати жодний свій актив він "під дулом пістолета не збирається". Водночас, звітувати про доходи готовий.

Як повідомляла Рубрика, партія "Європейська солідарність" вважає, що законопроект Зеленського про олігархів спрямований виключно проти колишнього президента Петра Порошенка і "жодних справжніх олігархів не обмежує".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: