fbpx
Сьогодні
14:25 04 Чер 2021

Ексзаступника голови Чернігівської ОДА арештували у справі про шахрайство у великих розмірах

Печерський районний суд Києва відправив ексзаступника голови Чернігівської ОДА та його спільника під варту. Їх підозрюють в організації шахрайської схеми з продажу готелю "Слов'янський".

Про це повідомляє пресслужба ДБР, передає Рубрика.

Так, суд відправив вже колишнього заступника голови ОДА та його спільника під варту на 60 діб ㅡ до 30 липня 2021 року. Фігурантів підозрюють у шахрайстві у великих розмірах. Зокрема, їм закидають організацію схеми, за якою заступник голови Чернігівської ОДА мав забезпечити відсутність конкурентів на онлайн-аукціоні з продажу готелю «Слов'янський».

Ціна закладу, що розташований на березі Десни у Новгород-Сіверському, без ПДВ коштує понад 26 мільйонів. Однак ділки хотіли продати його за значно заниженою ціною.

За свої послуги заступник голови ОДА просив 160 тисяч доларів ㅡ це близько 4,4 мільйона гривень. Його спільник представився керівником готелю «Слов'янський».

Тепер же суд обрав фігурантам справи розмір заставу у 4,4 мільйона гривень кожному.

Нагадаємо, оперативники ДБР затримали спільників під час передачі коштів 2 червня. Їм повідомили про підозру у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах або організованою групою (ч. 4. ст. 190 КК України). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: