fbpx
Сьогодні
14:45 30 Тра 2021

Ексрегіонал Колесніков збирається створити власну партію

Колишній нардеп від "Партії регіонів"Борис Колесніков заявив, що створює нову соціал-консервативну політсилу. Туди переважно увійдуть молоді люди.

Про це йдеться в інтерв'ю "Інтерфакс – Україна".

За словами Колесникова, партія ідеологічна, центристська і буде побудована на соціал-консерватизмі. Ексрегіонал розповів, що зібрав команду однодумців.

Політик заперечив, створення "Партії регіонів 2.0" чи "партія південного сходу", бо стверджує, що політсила не матиме регіональної прив'язки.

"В нашій команді – люди з Луцька, Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій та інших областей, в тому числі, Центральної України", – сказав Колесников.

Політик зазначив, що це буде загальнонаціональна партія, що включає "кращих фахівців, що мають позитивний бекграунд у своїй галузі". Він розповів, що запросив у команду молодих хлопців із Західної України, які створили фермерські господарства, що експортують свою продукцію в Польщу. Також до партії входитиме провідний авіаконструктор в області авіації і космонавтики.

Колесников зазначив, що пандемія коронавірусу внесла корективи у терміни. Однак найближчим часом обіцяє все розповісти.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: