fbpx
Сьогодні
17:13 25 Тра 2021

Росія офіційно підтвердила дату зустрічі Путіна та Байдена в Женеві

Президенти США та Росії дійсно зустрінуться 16 червня. У Кремлі підтвердили, що Джо Байден та Владімір Путін зустрінуться у швейцарській Женеві.

"Мається на увазі обговорити стан і перспективи подальшого розвитку російсько-американських відносин, проблематику стратегічної стабільності, а також актуальні питання міжнародного порядку денного, включаючи взаємодію в боротьбі з пандемією коронавірусу і врегулювання регіональних конфліктів", – йдеться в повідомленні Кремля.

Зазначимо, у червні Джо Байден відвідає три саміту в Європі: саміт лідерів G7 у Корнволлі, а також саміт США-ЄС і саміт НАТО в Брюсселі.

Раніше CNN дізналося, що президент США Джо Байден та глава Кремля Владімір Путін можуть зустрітися у Швейцарії 15-16 червня.

Як повідомляла Рубрика, 24 травня глава пресслужби Білого дому Джен Псакі сказала, що  у Вашингтоні поки не готові назвати місце і час зустрічі Байдена і Путіна.

Нагадаємо, напередодні кореспондент NBC News Джефф Беннет повідомив, що зустріч Байдена і Путіна швидше за все пройде ТБ Женеві. За словами журналіста, саме це місто називають його джерела в Білому домі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: