fbpx
Сьогодні
17:07 20 Тра 2021

У ТКГ вважають, що до зустрічі Байдена та Путіна не варто очікувати на покращення ситуації на Донбасі

Представник української делегації в Тристоронній контактній групі Сергій Гармаш заявив, що прогрес у переговорах щодо Донбасу може початися після зустрічі президентів США та Росії. За його словами, до того часу не варто очікувати проривів.

Про це йшлося в ефірі каналу "Україна 24".

Гармаш нагадав, що під час минулого засідання було досягнуто домовленостей про відкриття нових пунктів пропуску на лінії розмежування на Донбасі. Однак, на його думку, Росія може передумати, і нові КПВВ не відкриються.

"Що стосується інших питань, то я думаю, що наші російські опоненти будуть тримати паузу до зустрічі Байдена з Путіним. Тому я б не очікував великих проривів, хоча, якщо орієнтири цієї зустрічі стануть реальними, то Росія, можливо, піде і на відкриття КПВВ, і на обмін полоненими. Це покаже гуманність Росії в цьому конфлікту", – сказав він.

Як повідомляла Рубрика, 19 травня стало відомо, що президент України Володимир Зеленський та лідер США Джо Байден можуть зустрітися у червні. 

Сьогодні стало відомо, що зустріч президента Росії Володимира Путіна і президента США Джо Байдена також може відбутися у червні.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: